Bli med!

Jeg har veldig lyst til å si noe om LIVSUTFOLDELSE.

Jeg har veldig lyst til å si noe som gjør at DU som vil (ut av hamsterhjulet og) inn i det egentlige livet, FØLER at det er mulig.

Jeg vil gjerne ha deg med inn i den friheten jeg kjenner på selv.

MEN, jeg vet hvor vanskelig det er å tro på noe annet. JEG trodde ikke det fantes noe annet, før jeg begynte å FØLE det. FØLE innsiden. Finne både frihet, nytelse, overflod, glede, ekstase UTEN store ytre stimuli eller ingen i det hele tatt.

Jeg kjenner meg altså så RIK når jeg ser på den blå himmelen, når jeg lukter, ser og kjenner regnet, når jeg ser naturen, når jeg ser mannen min inn i øynene, når jeg puster inn luften. Når jeg ser en vakker blomst, når jeg koser med hamsteret eller hunden. (Og selvsagt når jeg får lov til å kose tenåringsjentene mine, men det er ikke så ofte, og det er greit . De er der de er. Jeg nyter dem til det fulle uansett).

I kroppen føles denne overfloden ut som dyp glede ved å være til.

Sjelen er sakte, så for å finne og føle den må vi senke tempoet. Vi må demontere hamsterhjulet i hjernen, og begynne å føle kroppene våre. Der vil vi møte alle de sjelelige kvalitetene (og det som ligger i veien for dem).

En av de viktigste ingrediensene i livet mitt, er TID. Jeg har masse ledig tid, slik at jeg kan sette meg ned å kjenne meg selv, lytte til følelsene, gråte, le, danse eller sove - gi meg selv det jeg trenger og få taket på sjelsimpulsene.

Samfunnet har sine strukturer, krav og normer, og jeg sleit med å se bortenfor dem, men nå gjør jeg det.

UTFOLDELSE har blitt for meg noe som skjer på innsiden. Det er så lite som skal til fra det ytre som kan skape eksplosjoner av følelser av nytelse, glede og takknemlighet i meg. Vil du vite mer? Bli med.

Keiseren uten klær

Døden!