Hva sier klientene? (Del 1)

Er du nysgjerrig på tantrisk dearmouring og inner child healing? Les her hva tre av mine klienter har ønsket å si.

En behandling hos Katrine tar deg med tilbake til de av fortidens hendelser som skaper blokkeringer i livet ditt i dag. Hun leder deg dit på en varsom, trygg og innfølende måte. Hun er med deg når traumet avdekkes og følelsene veller fram. I den trygge atmosfæren på benken hos Katrine, kan alle følelser, som sorg, sinne og glede, ofte uttrykt som tårer/latter komme til overflaten, og etter hvert, kanskje settes ord på. En slik regresjon er helende og gir ny, dyp innsikt ♥️ (Kvinne, 61 år)

Tantra terapi har vært en bemerkelsesverdig måte for meg å oppnå en dypere forbindelse med min kropp og en økt bevissthet. Timene med Katrine har vært gode for å forlate stressende tankemønstre og i stedet rette fokus mot kroppen og dens sensasjoner. Hennes veiledning, preget av tålmodighet og forståelse, skapte en trygg og innbydende atmosfære som gjorde det enkelt for meg å bli bedre kjent med meg selv. Katrine kommuniserte tydelig gjennom hele prosessen og satte alltid mine grenser og komfort først. Dette bidro sterkt til å bygge tillit og avslapning. Å ha en terapeut som er trygg og empatisk var avgjørende for at denne opplevelsen skulle bli så meningsfull og givende. Jeg kan derfor sterkt anbefale henne til alle som søker en kompetent og omsorgsfull terapeut innenfor tantra terapi. (Kvinne 45)

Katrine er veldig intuitiv i sin terapitilnærming. Hun følger prosessene i kropp og sjel på en trygg måte og hjelper deg tilbake hvis det blir for tøft. Jeg anbefaler henne på det varmeste. (Kvinne 78 år)

Jeg er lei for å si det ...

Den smerten jeg føler ...